Opel Vivaro, Renault Trafic

Renault Traffc bérlés, Opel Vivaro bérlés

Az Opel és a Renault házasságából született kisbuszok, a Vivaro és a Trafic mind a mai napig nagy népszerűségnek örvendnek, noha már egy kissé öregecskének számítanak a piacon.
Éppen ezért, most megérkeztek a már Genfben is várt újdonságok, és mind a németek, mind a franciák lehullatták a leplet a közös alapokra építkező nagyterűjük új generációjáról.

A külső tekintetében csak az első hűtőrácsnál, valamint a lökhárítóknál tetten érhető különbségek ellenére a két autó karaktere sokkal nagyobb eltérést mutat, mint az előző generáció esetében.
Míg a Opel Vivaro kisbusz esetében az Opel a robosztusságot és az eleganciát hangsúlyozza a hűtőrács krómozott betéteivel, valamint az agresszívra húzott ködfényszórókkal, addig a Renault Trafic kisbusz esetében a fekete betétek és a jámbor tekintet lett a befutó, melyet a hatalmas emblémával dobtak fel a formatervezők.

Opel Vivaro bérlés és Renault Traffic bérlés. 9 személyes kisbusz vagy dobozos teherautó kivitelben is.


A sziluett nem sokat változott, noha ezt nem is várjuk el ebben a kategóriában, de ettől függetlenül továbbra is könnyedén felismerhető a páros. Az autók oldalán található hangsúlyos törésvonallal - mely egyébként az Opel öröksége - némi dinamikát is próbáltak csempészni a kisbuszok formatervébe. További látványelemként megjelennek még a manapság már kötelező ledes nappali menetfények, melyek az első fényszórókban kaptak helyet.

A belső térről egyelőre semmilyen hivatalos információ nem érkezett, de abban biztosak lehetünk, hogy a konkurensekhez hasonlóan a német-francia párosban is jobb minőségű anyagokkal találkozhatunk majd. A kétféle karosszériaváltozat továbbra is megmarad, mely mindkét változatban 22 centiméterrel haladja meg az előző generáció méreteit. Már a normál verzió is közel öt méter hosszú, de a nyújtott variáns még ezt is meghaladja 40 centiméterrel. Ha mindez nem lenne elég, az autó magasságát illetően is van választási lehetőségünk.

A kizárólag 1,6 literes turbós, és duplaturbós, takarékosnak ígérkező dízelekkel - nagy valószínűséggel mindkét esetben két teljesítményszinntel - szerelt kisbuszok továbbra is többféle belső elrendezéssel lesznek elérhetőek. Kezdve a 9 üléssel szerelt személyszállítótól, egészen a duplakabinos kisáruszállító verzióig bárhogyan megrendelhetjük a Traficot vagy a Vivarót – pont, ahogyan az előző generáció esetében.

A Vivarót egyébként az angliai Luton városában fogják gyártani, míg a Renault újdonságát a Franciaországban található Sandouville-ben.

 

Foorás: autopult.hu

Vissza
Hírek, Archivum

on-line ajánlatkérés egyszerre több kölcsönzőtől. Opel Vivaro bérlés.

Az aláhúzással jelzett szövegekre kattintva további adatokat adhat meg, a pontosabb ajánlatok érdekében
pl.: konkrét típus, paramétereken belül adhatja meg a bérleni kívánt kisbusz, furgon márkáját, elvárt felszereltséget stb. Opel Vivaro mellett más típusból is választhat!
ajánlatkérő

minőségi elvárásaim

megyék
Cégadatok, ajánlathoz, számlázáshoz
Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!
Popupcélország(ok):


cím:


igények gépjárművel szemben
raktér méretek [cm] H x Sz x M
xxbiztonsági kód


A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Vivaro bérlés. Ajánlat kérés Gyorsan, több kölcsönzőtől egyszerre. Vivaro bérlés utazáshoz Vivaro bérlés fuvarozáshoz: vivaroberles.hu = Vivaro bérlés.

Opel Vivaro bérlésre számtalan alkalom kínálkozik

  • Vivaro bérlés áruszállításhoz

  • 9 személyes Opel Vivaro bérlés családi utazáshoz
  • Vivaro bérlés üzleti úthoz
  • Vivaro bérlés reptéri transzferhez

  • Vivaro kölcsönzés bútorszállításhoz
  • Vivaro bérlés dolgozók szállításához
  • Vivaro bérlés városnézéshez

  • Vivaro kölcsönzés síeléshez

Vivaroval rendelkezők kisbusz kölcsönzők jelentkezését várjuk!
Kérjük regisztrálja kölcsönzőjét és flottáját, hogy a kisbusz bérlésre vonatkozó ajánlatkéréseket Önnek is el tudjuk juttatni.
9 személyes kisbusz bérlés, kisbusz kölcsönzés, 6 személyes kisbusz bérlés. Vivaro kölcsönzés, Vivaro bérlés

Copyright 2013 © FaXuniL Kft Adószámunk: 13017996-2-13
Kérjük az a kérdőív segítségével adja le az kisbuszbérlés ajánlatkérését!
H-2220, Vecsés, Város utca. 2. Tel: +36-30-256-8255, e-mail: vivaroberles@faxunil.eu

Opel Vivaro bérlés. Vivaro mikrobusz kölcsönzés.